eindelijk Sydney
Door: Kim en Ate
Blijf op de hoogte en volg Ate de Vries en Kim de Reuver
10 Oktober 2008 | Australië, Sydney
Dat stond er op een grote vlag toen we de luchthaven binnen kwamen lopen... een hartelijk welkom kan je dus wel zeggen. het was half 9 in de ochtend en we waren licht gezegd MOE!! Maar gelukkig stond er een lief meissie van de AIFS (de organisatie die ons opweg helpt in Australie en dus ook altijd voor ons hier klaar zal staan). Die regelde een bussie en met zn alle richting het hostel: Base Sydney!! Waar we nu achter de computer zitten te genieten van een rol oreo koekkies!!
De eerste dag (gister) hebben we ons opgefrist en zijn daarna alvast wat zaken gaan regelen bij de aifs, zoals een membercard en een prypaycard voor de mobiel: dus ja we zijn weer in de lucht. Daarbij wel op te merken dat dat niet zal gaan gelden voor de outback, want daar is niets: dus ook geen zendmast!! en ook geen kangaroes met zendmasten op gebonden, ookal zou dat natuurlijk wel de oplossing zijn!!
We hebben vandaag nog een hoop info gekregen, bankzaken, werkzaken, avonturen die je kan aangaan, vanalles.
Gister hebben we ook de operahouse bekeken en de mooie harbour brige: dan heb je echt het gevoel dat je in Sydney bent. Het lijkt hier net New York allen missen de toeterende autos en de hoeveelheid mensen.. Het gevoel dat we echt in australie zijn komt langzaam binnen maar toch blijft het nu nog even onwerkelijk, een gevoel die we de afgelopen tijd veel hebben.
Nog twee nachten zijn we in Sydney staying at Base. Daarna nemen we zondag de trein naar Tamworth om daar onze cowboy cursus te starten (daar dus geen berijk, maar wel zon en campvuur). Morgen willen we naar de dierentuin, om de spannende dieren te zien die alleen in australie leven!!
Verder gaat het met ons ook goed, Kim was vanochtend echt even beroerd maar dat is vast de jetleg. Nu al weer een stuk beter hoor: no worries!!
Veel liefs ons, en alfast een paar kiekjes!!
10 Oktober 2008 - 09:17
Mama Joan:
Dag lieverds,
Heerlijk om van jullie te horen en de foto's te zien!! Vooral blijven doen, is erg leuk!!!
Check jullie mail even: Jim en Liz hebben jullie mail niet goed begrepen en zitten op jullie te wachten! Heb eea al uitgelegd.
Veel plezier en een dikke knuffel!!
10 Oktober 2008 - 09:55
Oma En Opa:
Fijn om te vernemen dat de reis goed is verlopen,en dat jullie lekker gaan genieten.En ook mooie foto"s.
Veel plezier,groetjes en een dikke kus van Oma en Opa Pos. -
10 Oktober 2008 - 10:25
Susan:
Hoi Kim en Ate,
Goed om te lezen dat jullie moe maar voldaan aan zijn gekomen in Australie.
Veel plezier,
Susan -
10 Oktober 2008 - 10:32
Papa:
woh wat een leuke foto's
mooi dan weet ik waar ik over 3 maanden heen kan.
begin nu ook met aftellen, nog 80 dagen.
je mob nummer moet je nog even smsen of mailen.
warme hug Papa
10 Oktober 2008 - 10:45
Kirsten:
21:30 bij jullie en ik ben net wakker... Zal wel flink lastig zijn met die jetlag.. Hoewel je het gevoel voor tijd wel helemaal kwijt zal zijn, wat omschakelen wel makkelijker maakt.
De foto's zijn super!! Kan niet wachten tot de foto's/filmpjes van de cowboy cursus!! Die zullen wel fantastisch worden!
Veel plezier!!
En beterschap zussie! -
10 Oktober 2008 - 14:59
Jan Willem:
Dag lieve Kinders,
Ik kon het haast niet geloven toen we jullie uitzwaaiden dat jullie naar de andere kant van de wereld zouden vliegen.
Nu we de foto's zien en die brede smilen (haha k ben wel een beetje jaloers) dan komt de werkelijkheid ineens de kamer binnen.
Fantastisch dat we jullie avonturen op deze manier kunnen volgen. Heel veel plezier samen!
Liefs, Jan Willem -
10 Oktober 2008 - 15:57
Thomas:
Heej!
Ben nou al jaloers als ik die eerste foto's zie, haha.
Super dat het allemaal goed is gegaan met vlucht, hotel etc. :)
Voor mij begint nu de vakantie van 'wel' anderhalve week.. niet bepaald motiverend als ik het vergelijk met jullie 8 maanden. Maar het is iig iets!
Maar ik ga nu chicken 2night eten...(want bij jullie is het nu ook nacht)
Heel veel kusjes!
O'Malley -
10 Oktober 2008 - 16:37
Andre & Urs:
Beste Ate & Kim,
Eindelijk dan in Australie geariveerd. En zo te lezen hebben jullie het al meteen naar jullie zin. toen ik jullie verslag las, kreeg ik (André) al meteen de kriebels, voor ons ook heel herkenbaar, meteen dingen regelen en direct de omgeving verkennen. Het gevoel dat jullie aan de andere kant van de wereld zitten is inderdaad even onwerkelijk en voor jullie wel even wennen. maar jullie zullen merken dat dat gevoel snel over zal gaan. Heel veel plezier deze 2 dagen nog in Sydney en geniet van het mooie uitzicht op de skyline van Sydney vanuit de Zoo. Wij zijn ook reuze benieuwd naar jullie cowboy curcus, We blijven jullie volgen.
Kus van André & Urs -
10 Oktober 2008 - 19:10
Joke, Hans En Ilona:
Hoi Ate en Kim,
Echt leuk om alles zo te volgen op jullie reis. Fijn dat de reis goed is gegaan. Leuke foto's hoor.......veel plezier,
11 Oktober 2008 - 10:46
Ed,olga En Jeroen:
we vinden leuk dat jullie daar goed gaat we blijven jullie volgen groetjes -
11 Oktober 2008 - 21:22
Jan,barbara,koen,tij:
hoi Ate en Kim
Het is leuk om zo te lezen over wat jullie allemaal meemaken.
We zijn benieuwd wat jullie allemaal gaan doen op de cowboy-cursus.Veel plezier en geniet van alles.Groetjes van ons allemaal -
11 Oktober 2008 - 22:07
Mama Irma En Leo:
Hoi lieverds,
Spannend he? Het avontuur gaat nu echt beginnen. Beetje bijgekomen van al dat gesjees? Diep zuchten nu en geniet van alles om jullie heen. De foto's van jullie gaan we koesteren. Tot gauw maar weer via deze site.
Heeeeele veeeel dikkkkke kussssen. xxx -
12 Oktober 2008 - 15:28
Saskia:
Schatten,
Wat ben ik toch blij dat er zo'n site als zit kan bestaan:D
Inderdaad erg fijn en rustgevend om te horen dat alles bij jullie goed loopt.
Geniet er lekkr van... Cowboys:P
Dikke kus van mij... -
13 Oktober 2008 - 06:05
Dick Bakker:
Goeden morgen ( bij jullie waarschijnlijk middag), wij de oud collega's van Ate wensen jullie een heel mooi verblijf in australie en zouden jullie dan ook op de voet blijven volgen.
Groetjes vanuit het Waterpark medemblik -
13 Oktober 2008 - 15:10
Klaas, Lida En Paul:
Wij zijn net terug van vakantie en moesten natuurlijk even kijken hoe het met jullie gaat. Goed aangekomen en nu lekker genieten. Het is al van jullie gezichten af te lezen.
Groetjes -
14 Oktober 2008 - 17:25
Floor:
haaaai
goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen in australie ook al waren jullie een beetje moe;)
ik ben benieuwd naar al jullie avonturen en naar natuurlijk de foto's!
zet m op daar en geniet er lekker van!!!
liefs floor